Diensten

Wat wij doen en welke services wij bieden.

Wij specialiseren ons in websites, webshops en online marketing!

WordPress websites

Een (WordPress) website bouwen, dat kun je wel aan ons overlaten. Omdat we weten dat elk bedrijf anders is, creëren we een geweldig en uniek WordPress webdesign die zowel aan de voorkant als aan de achterkant duidelijk te gebruiken is, die technisch goed in elkaar steekt en die bovenal conversiegericht is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een leuk gesprek.

Woocommerce Webshops

Met de WooCommerce plugin voor WordPress ontwikkelen we dagelijks WooCommerce webshops. We zijn gek op mooi vormgegeven webshops die er indrukwekkend uitzien, maar we leggen wel altijd de nadruk op het hoofddoel van een webshop, namelijk: verkopen. Onze speerpunten zijn daarom dat iedere webshop die we afleveren conversiegericht en Google ready moet zijn. Voor minder doen we het niet.

Online marketing

Om je klanten te helpen de weg naar je website makkelijk te vinden, staan onze online marketingspecialisten graag voor je klaar. Met SEO, SEA en conversieoptimalisatie lokken we allereerst bezoekers naar je website en helpen we ze daarna een handje om overtuigd te raken van je bedrijf en je producten of diensten.

Hosting & Service

Naast het ontwikkelen en optimaliseren van websites is Robinq specialist in het hosten van Websites. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan voor jouw Website. Voor elke Website een passende hosting met als doel jouw website/webshop maximaal te laten presteren.  Want snelheid is erg belangrijk om een hoge ranking en conversie te realiseren.

Meer weten over onze diensten?

Je bent van harte welkom om een mail te sturen. Samen kijken we op welke wijze wij je het beste kunnen helpen om online succesvol te worden. Dat kan met een nieuwe webshop of website maar misschien kunnen we volstaan met een update en/of optimalisatie voor Google.