Online marketing

Online Marketing

Websites moeten geld opleveren, geen geld kosten. Om je klanten te helpen om de weg naar je website makkelijk te vinden, staan onze online marketingspecialisten graag voor je klaar.

Eerlijk en transparant

Als je precies wilt weten waar je aan toe bent, ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn transparant in ons handelen en laten onze klanten graag over onze schouder meekijken.

Bereik jouw ideale publiek

Bij zoekmachine adverteren kun je zelf je ideale publiek definiëren. Zo haal je het beste uit je marketingbudget: je adverteert doelgericht en spreekt enkel potentiële klanten aan.

Je zit nergens aan vast

Bij Robinq geen contracten met een vooraf bepaalde duur. Je kunt je contract bij ons elke maand opzeggen. Waarom? Omdat wij inzetten op oprecht tevreden klanten.

Online marketing: wat houdt het in?

We zetten onze kennis en ervaring in om voor je website of webshop doelen en prognoses te stellen. Daarna rollen we onze mouwen op, stellen we onze marketingmachine juist in en zetten ‘m aan. Een voor een komen de klanten en leads binnen. Door de meetbare resultaten en prognoses weet je wat je kunt verwachten. En dat is waardevolle informatie.

Wil je meer weten over het maken van online marketing?

Onze marketing specialisten helpen je graag verder met al je marketing wensen.

SEO

Bij SEO(zoekmachine optimalisatie) gaat het erom zo hoog mogelijk te scoren in zoekmachines als mensen zoeken op keywords die aansluiten bij jouw product of dienst. Door hier doorlopend aan te werken, blijf je je concurrenten een stapje voor, of beter gezegd: een plekje voor.

Google zoekmachine optimalisatie

SEA

Door te adverteren in Google sta je direct op een hoge positie in de zoekresultaten. Dit is dus een goede manier om direct verkeer naar je website te genereren. Je betaalt voor elke klik op je advertentie en investeert dus alleen in de mensen die jouw bedrijf er interessant uit vinden zien en op de website willen rondkijken.

Conversie optimalisatie

Op social media vind je zo’n beetje iedereen, dus ook jouw ideale klant. We helpen je graag die klant te vinden en te targetten op een manier die hem of haar aanspreekt. Dit is ook direct het grote voordeel van social media: je kunt heel specifiek je doelgroep bepalen. Verder word je ook door die doelgroep gevonden als die niet specifiek naar je op zoek is, in tegenstelling tot bij SEO en SEA, waar de zoeker de eerste stap moet zetten.

Zet ons aan het werk met jouw WordPress website!

Met onze kennis van WordPress, converterende websites én online marketing zorgen we voor mooie, slimme én Google vriendelijke websites. Wat wil je nog meer? Neem snel contact met ons op!