Over ons

Wij zijn Robinq, aangenaam!

Met een team van professionals maken we de digitale wereld stapje voor stapje steeds mooier.

Dit is hoe wij werken:

Hollandse nuchterheid

We weten wat we kunnen (namelijk conversiegerichte WordPress websites maken) en weten ook wat handig en slim is. We maken graag moois, maar houden dat moois ook altijd bruikbaar.

Supersnelle support

Soms is er haast bij, en dat snappen wij. Sowieso houdt niemand van ‘er zijn nog 5 wachtenden voor u’. Daar doen we dan ook niet aan: wij houden je niet ‘aan het lijntje’.

Goede reviews

We zijn zo trots als een pauw op onze reviewscore in Google, want die is superpositief! Kijk ook eens naar onze cases om kennis te maken met ons werk. Word jij onze volgende tevreden klant?

Kijk mee over onze schouder

We zijn eerlijk over wat we doen en hoe we dat doen. Je mag gerust over onze schouder meekijken, we houden niet van addertjes onder het gras en werken daarom op een transparante manier.

Een stapje meer

Kansen zijn er om waar te nemen. Als wij een kans zien voor onze klanten, ondernemen we direct actie. We bekijken de zaak steeds door jouw ogen en focussen ons op wat voor jouw bedrijf het beste is, nu en op de lange termijn.

Heldere communicatie

Ingewikkelde vakterminologie, daar zijn wij niet zo van. We leggen je graag in heldere taal uit wat we doen en hoe we je website maken of transformeren.

Zo doen we dat

We doen niets liever dan strakke, converterende websites ontwerpen en ontwikkelen. Je mag ons midden in de nacht wakker maken voor een uitdaging op het gebied van digitale innovatie (maar ons ’s ochtends bellen mag ook hoor).

Waar ligt de perfecte balans tussen een strakke en een gebruiksvriendelijke website? Hoe maak je elk onderdeel van je website, ook een ingewikkeld en uitgebreid element, mobielvriendelijk? Wij brainstormen, piekeren en testen net zo lang tot we het perfecte recept voor elke website hebben gevonden. Een website die past bij je bedrijf én die je klanten oplevert.

Referenties

We hebben wat leuke zakelijke relaties bereid gevonden hun ongezouten mening over ons te geven. We laten je graag meelezen. Vind je het verdacht dat er alleen maar lovende woorden over ons gesproken worden? Dat komt natuurlijk doordat wij zorgvuldig alleen de beste reviews op onze website hebben gezet. Googel op ‘Robinq’ en je krijgt alle reviews te zien. En nee, die zijn niet enkel de reviews die wij hebben geselecteerd, dat zijn ze echt allemaal, ongecensureerd!