Webdesign

Professioneel webdesign

Een optimaal en professioneel webdesign voor jou én je bezoeker! Laat ons je bezoekers verleiden met goed design en een gebruiksvriendelijke website! 

We leggen de nadruk op conversie

Ons devies: er is zeker niks mis met een prachtige website, maar het belangrijkste is is dat je website een werkpaard is en blijft: hij moet conversie opleveren.

Volledig gespecialiseerd in WordPress

We bouwen alleen WordPress websites. Dat heeft een reden: we geloven in specialisatie. Met WordPress krijg je een snelle, gebruiksvriendelijke, professionele en SEO-vriendelijke website.

Ons meest onmisbare teamlid ben jij

Jij bent een onmisbare schakel in ons proces: we werken aan de hand van jouw input en feedback. Zoek je een partij waarbij je geen wensen mag hebben en twee weken later een website geleverd krijgt? Zoek dan zeker even verder, want zo werken wij niet.

Waarom kiezen voor Robinq?

Design is voor ons veel meer dan alleen de uiterlijke factoren van je website. Het is voor ons de manier om onze klanten innovatief en onderscheidend over te laten komen. Of het nu gaat om de identiteit, de interactie, de usability of de experience van de website: de klant staat bij ons altijd centraal.

Onze designers zitten klaar om te luisteren naar je wensen. Samen nemen we je doelgroep onder de loep en onderzoeken we hoe we juist die doelgroep op zijn wenken bedienen op je website.

Onze specialisten helpen je graag verder met je persoonlijke webdesign.

Wij helpen bedrijven, ondernemers, en organisatie’s om hun doelen te bereiken.

Optimaal design voor klant en gebruiker

Iedereen herkent het: de frustratie als je een website bezoekt waarop je onduidelijk ‘in een cirkeltje rondklikt’, waar functionaliteiten niet werken of waar het ontwerp zo futuristisch is dat je geen idee hebt hoe je gaat vinden wat je zoekt.

Dat is precies waar wij allergisch voor zijn. Natuurlijk moet een website mooi zijn en een professionele uitstraling hebben, maar er is iets anders dat nog veel meer de nadruk zou moeten krijgen op elke website: de gebruiker. Alleen als je gebruiker je website snapt en hij op die website bij elke stap in het beslis- en bestelproces steeds weer de opties krijgt die hij zoekt, is je website geslaagd, want alleen dan levert hij je conversie op. Een goede website begint daarom met een doordacht, conversiegericht design.

Verder zorgen we ervoor dat niet alleen de gebruiker, maar ook jijzelf makkelijk kunt werken met de website. Met onze gebruiksvriendelijke WordPress websites kan jezelf heel gemakkelijk aan de slag: je beheert je website zelf zonder problemen en laat de technische details aan ons over.

Webdesign door Robinq: zo pakken we het aan.

Klop je bij ons aan voor webdesign? Van harte welkom! We volgen altijd een vast stappenplan om ervoor te zorgen dat je straks een webdesign hebt dat past bij je bedrijf en dat aansluit bij je wensen en bij je klanten. Dit is hoe onze werkwijze eruitziet.

1. Kick-off en strategie.

We maken kennis en buigen ons samen over je wensen, je doelgroep en de eventuele problemen waar je tegenaan loopt, bijvoorbeeld met je huidige website.

We zetten de doelstellingen van je website helder op papier. Zo hebben we tijdens het hele designproces een duidelijke wegwijzer om ervoor te zorgen dat we steeds ontwerpen met de (conversie)doelen van je website voor ogen.

2. Design.

Tijd om aan de slag te gaan! We maken een eerste ontwerpschets en interface van je website.

We bespreken de eerste schets van het ontwerp en de interface met je: wat vind je ervan, is het wat je voor ogen had, voldoet dit eerste ontwerp aan je wensen?

Met jouw feedback op het eerste design gaan we aan de slag: we maken het design compleet. Als het klaar is, zijn we weer benieuwd naar jouw mening.

3. Development.

Het design wordt opgehakt in kleine stukjes en stukje voor stukje opgebouwd. De webdeveloper houdt binnen de ontwikkelingsfase rekening met SEO-vriendelijkheid, snelheid en veiligheid van de website en de eventuele specifieke koppelingen met andere software die je website moet krijgen.

4. Implementatie & livegang.

Als de website in concept klaar is, nodigen we je uit voor een afspraak. We laten je het resultaat zien, eerst aan de voorkant en vervolgens aan de achterkant. Jij en je personeel krijgen vervolgens een training waarin jullie leren om zelf pagina’s aan te maken en content te plaatsen op de website.

Is de website helemaal klaar en gevuld met content, dan is het tijd voor de livegang. We plannen dit overleg samen met jou en zorgen ervoor dat we die dag en de dagen erna goed bereikbaar zijn, zodat we de livegang en het redirecten van je oude website in goede banen kunnen leiden.

Leadgeneratie

Gefeliciteerd met je nieuwe website! Nu is het tijd voor je website om te doen waar ‘ie voor bedoeld is: bezoekers overhalen om klant bij je te worden.

Zet ons aan het werk met jouw uniek webdesign!

Met onze kennis van WordPress, converterende websites én online marketing zorgen we voor mooie, slimme én Google vriendelijke websites. Wat wil je nog meer? Neem snel contact met ons op!