Webshops

WooCommerce webshops

Een goed converterende webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen professionele webshops met WooCommerce.

WooCommerce specialist

We werken al jaren met WooCommerce, wij kennen het van begin tot eind. Heb je vragen? je kan ons alles vragen.

Conversiegerichte designs

We maken je design conversiegericht, zo proberen wij shoppers over te laten gaan tot conversie.

Je webshop Google ready

Je verkoopcijfers boosten? Laat Google potentiële klanten naar je doorsluizen! Wij weten wat Google graag ziet en leveren je een Google ready webshop.

WooCommerce webshop: wat houdt het in?

We bouwen de webshops in WooCommerce. Een WooCommerce webshop wordt ook wel een WordPress webshop genoemd. WooCommerce is namelijk een plugin van WordPress. Grote kans dat WooCommerce wel eens de oplossing voor jouw e-commerce wensen kan zijn. Want met WooCommerce worden zeer professionele webshops gebouwd, geschikt voor kleine en grote bedrijven.  

De WooCommerce plugin voor WordPress is een populaire manier om webshops te maken. Je kunt met WooCommerce net zo veel producten aanbieden als je wilt: er zit geen limiet aan.

Conversiegerichte webshop

Een mooie webshop is leuk. Veel bezoekers ook. Maar uiteindelijk gaat het om de omzet (en winst natuurlijk). Een mooi en strak design dat precies naar je zin is: daar zijn we goed in, maar we kijken wel verder dan dat. Wij houden hier rekening mee en bieden alle tools om een hoge conversie te behalen.

Je webshop Google ready

Als webshop kun je niet meer om Google en andere zoekmachines heen. Bij Robinq maken we daarom niet alleen werk van het design- en bouwproces van je WooCommerce webshop, maar zorgen we er ook voor dat Google goed overweg kan met je shop. Zo legt ook de online marketing specialist zijn puzzelstukjes op tafel en puzzelt hij mee met de designers, developers en UX-specialist, zolang totdat alles aan jouw WooCommerce webshop klopt.

Google zoekmachine optimalisatie

Wil je meer weten over WooCommerce webshops?

Een van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

Zo gaan we te werk bij een WooCommerce webshop:

Robinq heeft voor elk aspect specialisten in eigen huis; design, bouw, zoekmachine optimalisatie en zo nodig maatwerk programmeren. Door jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is om jouw online doelstellingen te behalen. We doorlopen de volgende stappen:

Afspreken

We maken kennis, kijken naar je wensen en brainstormen over de mogelijkheden.

Strategie

Gezamenlijk bespreken we jouw plannen en geven hierbij advies vanuit onze jarenlange ervaring met maatwerk WooCommerce webshops, modules en koppelingen met externe systemen.

Design

Gebaseerd op jouw wensen en passend bij jouw huisstijl, maakt onze designers een visueel ontwerp van jouw nieuwe webshop die een conversiegericht design en een begrijpelijke interface heeft.

Development

Na akkoord op alle designs, gaan onze developers aan de slag met het bouwen van jouw unieke WooCommerce webshop. We zorgen ervoor dat je webshop van deze tijd is: SEO-vriendelijkheid, snelheid en een koppeling met Google Analytics zijn een standaard onderdeel van je webshop bij Robinq.

Online marketing

Zowel tijdens de bouw als na de livegang helpt ons online marketing team met het optimaliseren van jouw webshop.

Livegang

Zodra de webshop gevuld en getest is kan de nieuwe webshop gelanceerd worden. Een mooi moment om te vieren! Na livegang zijn we natuurlijk nog niet klaar. Voordat de webshop live gaat, krijg je bij ons een WordPress training: je kunt je webshop dan zelf beheren. Neem je een servicepakket af, dan zorgen wij vanaf nu doorlopend voor het onderhoud van je webshop.

Zet ons aan het werk met jouw WooCommerce webshop!

Ben je helemaal klaar voor een nieuwe WooCommerce webshop of helemaal klaar met je oude webshop? Laten we dan snel eens afspreken zodat we jouw wensen en doelstellingen kunnen bespreken. Mail ons met je (wilde) plannen, je wensen en je vragen!