Websites

WordPress websites

Een professionele WordPress website laten maken? Wij maken van jouw nieuwe website niet alleen een prachtig visitekaartje maar wij zorgen er ook voor dat jouw nieuwe website nieuwe klanten oplevert.

WordPress speciliasten

We bouwen onze websites met WordPress, wij kennen het van begin tot eind. Heb je vragen? je kan ons alles vragen.

Strak én functioneel design

We zetten websites neer die mooi, maar ook intuïtief zijn. Zo is een gebruiker niet alleen onder de indruk van je websitedesign, maar wordt hij ook echt geholpen.

Aantrekkelijke, converterende websites

Hoe haal je je website bezoekers over tot conversie? Onze webdesigners verleiden jouw ideale klant met een slim design.

WordPress website: wat houdt het in?

Een professionele website laten maken? Kies dan voor een WordPress website. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat je als basis voor veel verschillende websites en webshops kunt gebruiken.

Een Robinq WordPress developer kan een WordPress website precies aanpassen aan jouw wensen. Dit doen we door een website op maat te maken: je website wordt van A tot Z voor jou ontworpen. Dit is vaak de beste optie, omdat we op die manier aan al je specifieke wensen kunnen voldoen. 

In sommige gevallen kan een template website beter bij je wensen aansluiten. We adviseren je hier graag over.

Wil je meer weten over het maken van een website?

Onze designers helpen je graag verder met al je technische wensen.

Waarom een WordPress website laten maken door Robinq?

Bij Robinq ben je aan het juiste adres als je een professionele website wilt laten maken. We luisteren naar je wensen en maken een website die het perfecte online visitekaartje voor jouw bedrijf is.

Robinq heeft voor elk aspect specialisten in eigen huis; design, bouw, zoekmachine optimalisatie en zo nodig maatwerk programmeren. Door jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is om jouw online doelstellingen te behalen.

Onze werkwijze.

Wij vinden het erg belangrijk dat de samenwerking met de specialisten van Robinq op rolletjes loopt. Daarom werken we met een vast stappenplan. Zo weet je continu waar je aan toe bent en hoe het ervoor staat met je website. Jouw WordPress website wordt bij ons gemaakt volgens een vast stappenplan. We betrekken jou steeds bij het proces, waardoor je invloed hebt op elke stap. Je vragen en feedback zijn van harte welkom en zijn ontzettend waardevol voor ons werk.

Website strategie

We brengen graag jouw wensen en behoeften in kaart tijdens een eerste gesprek. Wie is jouw bedrijf en wat kunnen wij voor jou betekenen? Op basis van de brainstorm stellen we een heldere strategie op, waarin naar voren komt wat je doelstellingen zijn. De centrale vraag die in de strategie wordt beantwoord is: welke functionaliteiten en elementen heeft je website nodig om die doelstellingen te behalen? 

Webdesign

In de webdesign fase wordt het ontwerp van je website gemaakt. Hoe je de informatie op je website presenteert is immers van cruciaal belang. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een uniek design creëren dat precies aansluit op de gewenste uitstraling, zonder in te leveren op conversiegerichtheid of gebruiksvriendelijkheid van de interface. Vanzelfsprekend word jij als klant voortdurend meegenomen in het proces en heb je altijd de mogelijkheid om feedback te geven of je wensen te veranderen en aan te scherpen.

Webdevelopment

Webdevelopment of websiteontwikkeling is een centraal onderdeel bij het laten maken van een website. Dit is namelijk de fase waarin je website echt gebouwd wordt. Voor elke klant maken we de website op maat in het contentmanagementsysteem WordPress. Als gespecialiseerde WordPress developer kunnen we in dit CMS namelijk precies in elkaar zetten wat jij voor ogen hebt. Standaard wordt je website SEO-vriendelijk opgeleverd, optimaliseren we de snelheid ervan en maken we een koppeling met Google Analytics, zodat je de prestaties van je website vanaf het eerste moment kunt monitoren.

Implementatie en livegang van de website

Als de website gebouwd is en je tevreden bent met het resultaat (voor minder doen we het niet!), is het tijd voor de implementatie en livegang. Hoera, dat vraagt wel om een glaasje champagne! Voordat je website live gaat, krijg je van ons een WordPress training, zodat je zelf de website kunt beheren. Wil je dat we na de livegang je ook bij blijven staan met raad en daad? Dan kun je een servicepakket afnemen. Als je dat doet, onderhouden wij je website en zorgen we ervoor dat problemen opgelost worden en actuele ontwikkelingen en updates doorgevoerd worden.

Google zoekmachine optimalisatie

Converterende websites

Iedere website heeft een bepaald doel. Het overbrengen van jouw verhaal op de bezoeker. Maar dat is natuurlijk niet alles, je website is veel meer dan alleen een communicatiekanaal. Je wilt dat de websitebezoeker een bepaalde actie uitvoert, een conversie. Om deze reden bepalen we samen welke doelen de website heeft en welke call-to-actions aan de website moeten worden toegevoegd. Denk hierbij aan het klikken op het telefoonnummer, het boeken van een reis of het aanvragen van een offerte. Door het goed inspelen op de user experience, kun je een bezoeker een bepaalde richting in sturen met als doel de bezoeker over te halen tot het uitvoeren van een conversie.

Zet ons aan het werk met jouw WordPress website!

Met onze kennis van WordPress, converterende websites én online marketing zorgen we voor mooie, slimme én Google vriendelijke websites. Wat wil je nog meer? Neem snel contact met ons op!