WordPress

WordPress Specialist

Robinq is een echte WordPress specialist. Inmiddels ontwikkelen wij al een aantal jaren grote en kleine websites voor zowel grote en kleine bedrijven. We hebben zeer ruime ervaring in WordPress binnen ons team.

Strakke, converterende websites

Een aantrekkelijk design dat jouw bezoekers naar binnen lokt? Onze webdesigners doen er alles aan om jouw website zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Professionele WordPress specialisten

Als WordPress specialist staan we met beide benen op de grond. We weten wat we kunnen en beloven alleen wat we daadwerkelijk waarmaken.

Vliegensvlug support

Is er hulp nodig dan zijn onze specialisten er als de kippen bij. Wij zetten graag dat extra stapje om je een optimale service te bieden voor jouw WordPress website.

Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Wil jij een professionele website laten maken? Laat dat maar aan ons over. We gieten jouw wensen en behoeften in een strakke, goedwerkende website met een uitstekend design. Maar nog belangrijker: jouw design is niet alleen door een ringetje te halen, het haalt bezoekers over om met jouw bedrijf in zee te gaan. Het is jouw unieke visitekaartje en zet jouw bezoekers meteen op scherp. Onze specialisten bijten zich vast in jouw vraag en zetten jouw bedrijf op de kaart. Zo kun je echt voor de dag komen met jouw WordPress website en komt deze aan niets te kort.

Onze specialisten helpen je graag verder met je uitdagende vraagstukken.

Wij helpen bedrijven, ondernemers, en organisatie’s om hun doelen te bereiken.

Website laten maken door een WordPress specialist

Laat je website maken door een echte WordPress specialist. Wij geloven in Open Source, en daarom in WordPress. Onze WordPress specialisten beginnen altijd met het ontwikkelen van een framework die gericht is op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid. Dit is de basis van jouw nieuwe website. Vanuit daar gaan de WordPress specialisten van Robinqaan de slag met het inrichten van de website. Tijdens de ontwikkeling testen en monitoren we de WordPress website uitvoerig voordat deze live gaat. Op deze manier zorgen onze WordPress specialisten ervoor dat de website optimaal werkt!

Robinq wordpress specialist

De voordelen van WordPress

WordPress is wereldwijd het populairste open source content management systeem. Onze WordPress specialisten maken met WordPress websites die onze klanten vervolgens zelf kunnen beheren via desktop, tablet én smartphone. Dankzij de open source is er veel uitleg beschikbaar. Open source betekent dat de broncode vrij verkrijgbaar is. Een WordPress specialist, of eigenlijk iedereen, kan de software dus niet alleen gebruiken, maar ook verbeteren en aanpassen. Zo worden er nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en kunnen er plugins met andere systemen ontwikkeld worden die voor iedereen beschikbaar zijn. Wanneer er problemen zijn, zijn er altijd beveiligingsoplossingen voorhanden zodat we jou razendsnel kunnen helpen. Op deze manier blijf je dus een website houden die kan worden voorzien van de laatste technieken en beveiligingscertificaten.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

  • Het systeem van WordPress wordt constant doorontwikkeld. Hierdoor is WordPress altijd up-to-date en veilig
  • WordPress zorgt ervoor dat je gemakkelijker scoort in Google
  • Het kent oneindig veel mogelijkheden om de site uit te breiden middels plugins
  • Het systeem is toegankelijk in gebruik en beheer
  • Het systeem is onafhankelijk
Website laten bouwen

Robinq: je WordPress specialist

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw WordPress website? We maken graag een afspraak met je. Bij jullie op locatie bespreken we dan graag met je hoe jij je WordPress website voor je ziet. We bespreken bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Wil je een template website of een maatwerk website?
  • Hoe ziet je bedrijf eruit en wat voor soort website past daarbij?
  • Heb je nu al een website? Wat vind je daar wel of juist niet goed aan?
  • Heb je specifieke designwensen?

Je kunt bij ons ook terecht voor webdesign. We hebben zowel technische specialisten, de WordPress developers, als design specialisten in huis die al jaren met elkaar samenwerken en samen de WordPress website kunnen ontwerpen en bouwen die jij voor ogen hebt. We kunnen je daarbij ook helpen op het gebied van branding en snelheidoptimalisatie. Onze WordPress specialisten maken de beste website voor jou en voor de gebruiker: een WordPress website van Robinq ziet er goed uit, is gebruiksvriendelijk, professioneel en gericht op conversie.

Een website laten maken door een WordPress specialist van Robinq, hoe werkt dat?

Kom je bij Robinq binnen, dan volgen we altijd een vaste werkwijze.

1. Kick-off meeting

We gaan met je om de tafel om jou en het bedrijf beter te leren kennen, om je wensen te inventariseren en om je te vertellen wat we voor je kunnen betekenen.

2. Strategie

De kick-off meeting vormt de basis voor onze strategie. We weten nu wat je wensen zijn en gaan aan de slag om een strategie met doelstellingen van de website op te stellen.

3. Design

De designer gaat aan de slag. Het design en de interface zijn een belangrijk onderdeel van de website. Daarom heb je steeds de mogelijkheid om feedback te geven tijdens dit proces.

4. Development

Ben je enthousiast over het design? Dan is het tijd voor de volgende stap: het development. De webdeveloper ontwikkelt je website zoals die is ontworpen door de designer.

5. Livegang

Als je website klaar is en jij bent er tevreden over, is het tijd voor livegang. Wil je zelf je website beheren? Dan kun je hiervoor een training volgen bij ons.

6. Onderhoud/Leadgeneratie

Je website heeft een duidelijk doel: leadgeneratie. Wij helpen je ook graag van dienst op het gebied van online marketing en onderhoud en helpen je om je website doeltreffend in te zetten.

Zet een van onze WordPress Specialisten aan het werk!

Met onze kennis van WordPress, converterende websites én online marketing zorgen we voor mooie, slimme én Google vriendelijke websites. Wat wil je nog meer? Neem snel contact met ons op!